Yogastijlen

Yin/Yang

In deze les wisselen we Yin Yoga af met Yang bewegingen. We combineren dus de rust, zachtheid en aandacht van Yin Yoga met het meer krachtige en vloeiende van Yang yoga-vormen zoals de Slow Flow en Flow lessen.

Yin 

Bij Yin Yoga houden we de houdingen enkele minuten aan, wat het een vrij meditatieve vorm van yoga maakt waarbij we inspelen op het bindweefsel. Dat combineren we met momenten van rust, zodat je nog bewuster voelt wat er dan gebeurt.

Flex & Relax

In deze les houden we de houdingen ongeveer 5 ademhalingen vast. Zo werken we wel in op kracht en flexibliteit, maar op een heel fijne en ontspannen manier. Echt een uurtje om bij te komen! Zoals al onze lessen, is de Flex & Relax les geschikt voor alle niveaus.

Slow Flow

In de Slow Flow les bewegen we in vloeiende bewegingen van de ene naar de andere houding. Dat combineren we met momenten van rust, zodat je nog bewuster voelt wat er dan gebeurt. 

Wake UP Flow

In deze Flow les bewegen we in vloeiende bewegingen van de ene naar de andere houding. Verwacht in deze les een beetje meer pit en warmte, maar altijd met ruimte voor rust! Perfect om je dag actief te starten. Zoals al onze lessen, is de Flow les geschikt voor alle niveaus.