Hieronder vind je alle UPcoming events die plaatsvinden in onze studio.
Ben je op zoek naar het wekelijkse Lesrooster, klik dan hier
Je hoeft geen lid te zijn van de studio of lessen bij ons te volgen om deel te kunnen nemen aan de events!
 
18 - 22 april 2023

Magisch Ibiza Retreat

Door Wendy

Ga je met Wendy mee? Naar een prachtige, inspirerende en rustgevende plek op het magische eiland Ibiza? Waar je helemaal tot jezelf kan komen.

Soms raken we zo verstrikt in onze dagelijkse bezigheden en zorg voor anderen dat we vergeten hoe belangrijk het is om tijd voor onszelf te nemen en voor onszelf te zorgen om in verbinding te blijven. Tijdens deze 5 dagen krijg je alle ruimte om op te laden, jezelf te voeden, jezelf te ontdekken en te ontmoeten. Via yoga, meditatie, zelfreflectie en voldoende vrije tijd om te luieren bij het zwembad, te dagdromen tussen de fruitbomen of juist op avontuur te gaan om het eiland te ontdekken.

Jij bent het waard!

 

Datum en tijd: 18 – 22 april 2023 (5 dagen, 4 nachten)

Locatie: Ibiza!

ZONDAG 7 mei 2023

Revalue Your Balance

Door Anja & Wendy

Een privésessie van 100 minuten speciaal voor jou. Voor het opwaarderen van energie en balans via massage en yoga. De ultieme combinatie voor totale ontspanning.

Door aanraking, lichaamsbewustzijn en adem te combineren, kom je steeds meer uit je hoofd en meer in je lichaam waardoor lichaam en geest meer in balans komen.

Deze sessie wordt gegeven door Anja van Massagestudio 22 en Wendy van UP yoga. Er zijn 4 plekjes beschikbaar. Stuur even een mailtje naar info@upyoga om een tijd te reserveren.

Datum en tijd: zondag 7 mei 2023, 09:30 – 17:30 uur (480 min)

Locatie: UP yoga Spijkenisse

Prijs: €85,- (totaal ticket)

*Je kan tot 24 uur voor aanvang gratis online annuleren.