Hieronder vind je alle UPcoming events die plaatsvinden in onze studio.
Ben je op zoek naar het wekelijkse Lesrooster, klik dan hier
Je hoeft geen lid te zijn van de studio of lessen bij ons te volgen om deel te kunnen nemen aan de events!
 
ZONDAG 11 december 2022

Yin & Yoga Nidra

Door Wendy

In deze les komen lichaam en geest in ontspanning via zachte yinhoudingen om zo de overgang te maken naar de Yoga Nidra. Tijdens Yoga Nidra (ook wel slaap van de yogis genoemd) kom je systematisch fysiek, mentaal en emotioneel tot diepe ontspanning. Een ontspanning die doordringt in alle lagen van je zijn. Het lijkt alsof je slaapt, maar je bewustzijn is nog aan het werk op een dieper niveau.

Datum en tijd: zondag 11 december 2022, 10:00 – 11:15 uur (75 min)

Locatie: UP yoga Spijkenisse

Prijs: €15,- (losse les)

Zondag 22 januari 2023

New Year’s Retreat

Door Jaimy & Wendy

Wil jij het nieuwe jaar met een fris, geïnspireerd, maar vooral ook een relaxt gevoel starten? Dan is dit dagretreat een aanrader voor jou.

Middels een fijne en toegankelijke yoga- en meditatiesessie zorgen we ervoor dat je meer naar binnen keert en heerlijk kunt ontspannen. Met dat relaxte gevoel, gaan we vervolgens aan de slag met het knippen en plakken van een moodboard – geheel ongedwongen en op gevoel. Je zult zien dat hieruit mooie ideetjes en soms zelfs inzichten ontstaan! Van creatief zijn krijg je honger, dus daarna is het tijd voor een heerlijk verzorgde vegan lunch. Tot slot is er de ruimte om alles te ‘verwerken’, zowel het eten als alle indrukken, tijdens een relaxte yin les. 

Datum en tijd: zondag 22 januari 2023, 10:00 – 16:00u (360 min)

Locatie: UP yoga Spijkenisse

Prijs: €75,-