WIE ZIJN
WIJ

 

Even voorstellen…

DEZE PAGINA IS ONDER CONSTRUCTIE……..

 

"

JAIMY ROMIJN

Ik kan enorm genieten van kleine dingen in het leven, maar een verre reis of leuk festivalletje op zijn tijd vind ik ook erg belangrijk! Verder ben ik van nature een denker en piekeraar (yoga helpt mij om te vóelen), ik hou enorm van katten en… van koffie! 

Hoewel yoga mij vroeger maar zweverig leek, bleek het er juist voor te zorgen dat ik naar mijn lichaam leerde luisteren. Ik leerde dat begrippen als “down-to-earth” en “lichaam en geest” prima samen kunnen gaan. Dat is precies wat ik jou ook wil laten ervaren!

"

 

Wendy Schouten

Ik kan een beetje een dromer zijn, ben intuïtief, bekijk graag iets van verschillende kanten, ben dol op de natuur, en hou ervan om de schoonheid van de natuur zoals ik die zie vast te leggen met mijn camera. Leergierig, nieuwsgierig en nooit uitgeleerd. Boekenwurm en muziekliefhebber. 

Yoga is voor mij als een ontdekkingsreis naar jezelf. Leren begrijpen hoe je in elkaar zit. Niet alleen fysiek maar ook mentaal en emotioneel. 

In mijn lessen laat ik je graag op  een ontspannen manier je grenzen onderzoeken. Leer daarbij te vertrouwen op je gevoel en laat je adem fungeren als veilig herkenningspunt waar je altijd naar terug kan komen om je veilig en verbonden te voelen.