Privéles / Coaching

yogadocent met klankschaal in yogastudio

Privéles

Krijg je in een groepsles niet de aandacht die je zou willen? Heb je specifieke aandachtspunten? Of vind je groepen gewoon niet zo fijn? Dan is privéles een uitkomst!
                                                                                                          Privélessen kunnen helemaal aangepast worden naar jouw behoefte. We kijken samen welke docent een match voor jou is (of misschien heb je zelf al een voorkeur?) en we zorgen ervoor dat we een yogavorm toepassen die op dat moment bij jou past. Wellicht vind je het ook fijn om meditatie of ademhalingsoefeningen te doen, wil je inspelen op bepaalde thema's of wellicht weet je het allemaal niet zo goed en vind je het fijn als wij de invulling van de privélessen aansturen. Alles is mogelijk. Zo zorgen we er samen voor dat jouw privéles het ultieme momentje voor jezelf wordt!                                                                                  

vrouw in de natuur raakt een boom aan en glimlacht

Coaching

Wendy is naast yogadocente ook coach. Met haar achtergrond in adem en stemtherapie hanteert zij een holistische aanpak in haar coachingstrajecten. Als holistisch coach begeleidt zij jou graag om zelf begrip en inzicht te krijgen op wat er zich van binnen in je afspeelt, zodat je zelf actie kan ondernemen om je innerlijke balans te herstellen, vooruit te komen en te groeien. Interesse? Ga naar de website van Wendy.